Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Prefermento
- 180 g de leche
- 10 g de azúcar
- 25 g de levadura fresca
- 20 g de harina de trigo sarraceno
Masa
- de mantequilla, for greasing
- 3 huevos
- 380 g de harina sin gluten
- 60 g azúcar
- 1 cdita de sal
- 1 cda de psyllium
- harina sin gluten for sprinkling
Horneado
- 1 huevo, batido
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanadas
- Kalorie
- 1050 kJ / 251 kcal
- Białko
- 3.81 g
- Węglowodany
- 32.49 g
- Tłuszcz
- 10.14 g
- Błonnik
- 3.76 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
1 Std. 30 Min
Budín de banana y zucchini
50min
Pan de caja sin gluten
2h
Masa madre sin gluten
120 Std.
Yogur de leche de coco TM6
15 godz.
Mousse de cacao y palta
5 Min
Leche de coco
5 Min
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Panqueques sin gluten
25 Min
Cóctel de verano
5 Min
Manteca clarificada o ghee
35min
Pan de almendras, nueces y harina de coco
50min