![Pan brioche sin gluten Pan brioche sin gluten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FDACEDB9-0CA5-411C-8072-9C9DDC3DDDB7/Derivates/5AB1C7DE-8F15-4C5B-95CE-84F0D0685CC5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Prefermento
- 180 g de leche
- 10 g de azúcar
- 25 g de levadura fresca
- 20 g de harina de trigo sarraceno
Masa
- de mantequilla, for greasing
- 3 huevos
- 380 g de harina sin gluten
- 60 g azúcar
- 1 cdita de sal
- 1 cda de psyllium
- harina sin gluten for sprinkling
Horneado
- 1 huevo, batido
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanadas
- Kalorie
- 1050 kJ / 251 kcal
- Białko
- 3.81 g
- Węglowodany
- 32.49 g
- Tłuszcz
- 10.14 g
- Błonnik
- 3.76 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de caja sin gluten
14 Std.
Avena con tomate y albahaca
20 Min
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Smoothie bowl
5 Min
Muffins de zucchini y queso
40min
Bastones de merluza con mayonesa de palta
35 Min
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Harina sin gluten para todo uso
5 Min
Polenta gratinada
45 min
Alfajores de nuez
1h
Ñoquis con salsa rosa
2h 25min
Salsa de tomate estilo italiano
35 Min