Pan brioche sin gluten

Pan brioche sin gluten

3.5 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
12 rebanadas

Składniki

Prefermento
  • 180 g de leche
  • 10 g de azúcar
  • 25 g de levadura fresca
  • 20 g de harina de trigo sarraceno
Masa
  • de mantequilla for greasing
  • 3 huevos
  • 380 g de harina sin gluten
  • 60 g azúcar
  • 1 cdita de sal
  • 1 cda de psyllium
  • harina sin gluten for sprinkling
Horneado
  • 1 huevo batido

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 rebanadas

Białko 3.81 g
Kalorie 1050 kJ / 251 kcal
Tłuszcz 10.14 g
Błonnik 3.76 g
Węglowodany 32.49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...