Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 土豆 ,切约2厘米块
- 200 克 胡萝卜 ,切约4厘米细
- 200 克 西葫芦 ,切约2厘米块
- 2 颗 鸡蛋(每颗约53-63克)
- 65 克 橄榄油
- 10 克 黄芥末
- 4 - 6 克 盐
- 4 小撮 烟熏红辣椒粉
- 3 小撮 黑胡椒粉
-
400
克 去骨去皮鸡大腿 ,切约2厘米片
lub 400 克 鸡胸肉排 ,切约2厘米片 -
30
克 苹果醋
lub 30 克 意大利黑醋 - 5 克 蜂蜜
- 100 克 洋葱 ,一切四
- 1 - 2 瓣 蒜头
- 200 克 西班牙火腿 ,切片或切约1厘米块)
- 150 克 白葡萄酒
- 150 克 蔬菜高汤
- 500 克 青豌豆,新鲜或冷冻
- 50 克 烤面包丁
- 适量 新鲜欧芹 ,切碎,装饰用
- 20 克 黄油
- 60 克 稀奶油
- 5 克 玉米淀粉
- 2 小撮 盐
- 适量 新鲜欧芹 ,切碎,用于装饰
- Wartości odżywcze
- na 8 人份
- Kalorie
- 12471.9 kJ / 2980.9 kcal
- Białko
- 169.8 g
- Węglowodany
- 208.6 g
- Tłuszcz
- 154.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 41.7 g
- Błonnik
- 43.9 g
- Sód
- 9887.2 mg