Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 西葫芦 ,垂直一切四
- 100 克 洋葱 ,一切四
- 4 - 5 枝 新鲜欧芹
- 100 克 红甜椒 ,切小片
- 50 克 青椒 ,切小片
- 100 克 茄子 ,切小段
- 15 克 蘑菇 ,一切四
- 1 瓣 蒜头
- 6 - 7 克 盐
- 1 克 黑胡椒粉
- 3 小撮 烟熏红辣椒粉
- 50 克 橄榄油
- 200 克 罐头番茄碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 812.8 kJ / 194.3 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 18.2 g
- Tłuszcz
- 12.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 987.2 mg