
Urządzenia i Akcesoria
西葫芦蔬菜面
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
西葫芦 ,垂直一切四600 克
-
洋葱 ,一切四100 克
-
新鲜欧芹4 - 5 枝
-
红甜椒 ,切小片100 克
-
青椒 ,切小片50 克
-
茄子 ,切小段100 克
-
蘑菇 ,一切四15 克
-
蒜头1 瓣
-
盐6 - 7 克
-
黑胡椒粉1 克
-
烟熏红辣椒粉3 小撮
-
橄榄油50 克
-
罐头番茄碎200 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
194.3 kcal /
812.8 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
12.8 g
Węglowodany
18.2 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
987.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

螺旋果蔬造型器 基础入门
25 Przepisów
Chiny
Chiny