Urządzenia i Akcesoria
Shakshuka
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
caraway seeds2 tsp
-
ground smoked paprika1 tsp
-
cumin seeds or 3/4 tsp ground cumin seeds2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
garlic cloves3
-
long red chilli deseeded if preferred½ - 1
-
brown onion (approx.150 g), cut into halves1
-
olive oil40 g
-
canned crushed tomatoes (2 cans)800 g
-
tomato paste30 g
-
honey20 g
-
red wine vinegar or apple cider vinegar20 g
-
mixed leafy greens (e.g. kale, Swiss chard or spinach), roughly torn30 g
-
fresh basil leaves, roughly torn, to taste3 - 4
-
eggs8
-
feta cheese crumbled80 - 100 g
-
fresh crusty bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1615.4 mg
Białko
26 g
Kalorie
2002 kJ /
477 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced grilled chicken with carrot couscous
1 godz. 40 min
Tzatziki
15 min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 min
Tom kha prawns
25 min
Garlic and coriander naan
1 godz. 30 min
Shakshuka
50 min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 min
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Spiced paneer parcels
50 min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 min
Fattoush with grilled haloumi
5 godz.
Chickpea shawarma salad bowl
40 min