Urządzenia i Akcesoria
Deconstructed Strawberry Custard Tart
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
10 portions
Składniki
Shortcrust Pastry
-
sugar1 oz
-
lemon1
-
unsalted butter softened, in pieces2 oz
-
egg yolks from large eggs2
-
vanilla bean pod seeds only1
-
salt1 pinch
-
all-purpose flour4 oz
Custard Cream
-
gelatin sheets (approx. 2 g each)3
-
cold water to soak
-
whole milk14 oz
-
egg yolks from large eggs4
-
sugar2 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
corn starch2 tsp
-
salt1 pinch
-
heavy whipping cream chilled3 ½ oz
-
mascarpone9 oz
-
vanilla sugar (see Tip)1 tsp
Strawberry Sauce
-
sugar2 oz
-
water2 oz
-
lemon juice, freshly squeezed1 tsp
-
fresh strawberries halved9 oz
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
148.6 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
1474.9 kJ /
352.5 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
35.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange, Ginger, Walnut and Cranberries Bundt Cake
1h 30min
Cherry Amaretto Dream
10min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Steamed Pineapple Coconut Cake
1h 45min
Peach Cobbler
2h 35min
Gluten-Free Pumpkin Streusel Bundt Cake
50min
Spiced Pears with Sangria
1h 20min
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4h
Peach and Plum Fruit Cobbler
1h
Fig and Apricot Jam
40min
Carrot Torte
1h 10min
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1h 10min