Piza com rebordo recheado

Piza com rebordo recheado

4.2 5 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
2 unidades

Składniki

  • Azeite q.b. p/ untar
  • água
    200 g
  • fermento de padeiro fresco
    10 g
    5 g fermento de padeiro seco
  • farinha tipo 65
    350 g
  • sal
    5 g
  • Sêmola de trigo q.b. p/ polvilhar
    Farinha tipo 65, q.b. p/ polvilhar
  • queijo-creme com ervas (160 g aprox.) ou outro a gosto (ver dica)
    16 c. sobremesa de
  • Molho de tomate q.b. p/ pincelar (ver dica)
  • cebola roxa pequena, cortada em lâminas (60 g aprox.)
    1
  • queijo mozarela fresco partido em pedaços (125 g aprox.)
    1
  • Manjericão q.b. p/ guarnecer

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidade

Sód 1756 mg
Białko 43 g
Kalorie 5178.6 kJ / 1237.7 kcal
Tłuszcz 55.7 g
Błonnik 6.6 g
Tłuszcz nasycony 30.2 g
Węglowodany 140.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...