Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g meat, sinew free, boneless, cut into pieces, partially frozen
- 300 g roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed
- 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 150 g coarse sea salt
- 120 g red wine
- 1 bay leaf, dried
- 1 clove
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 3202.8 kJ / 765.5 kcal
- Białko
- 76.7 g
- Węglowodany
- 57.2 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.9 g
- Błonnik
- 19.6 g
- Sód
- 58531.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bee Hive Cake
2 Std. 50 Min
Molten Lava Cake
45min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit (TM6)
Brak ocen
Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
1h
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 godz. 25 min
Miso Ramen
30 min
Fish Stew
45min
Rolled Salmon Pancakes
45min
Waffle cones
35 min
Green Tea Pudding
2 Std. 20 Min
Braised Eggs
Brak ocen
Chaga Mushroom and Chocolate Muffins
1h