Meat Stock Paste

Meat Stock Paste

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g

Składniki

  • meat, sinew free, boneless cut into pieces, partially frozen
    300 g
  • roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed
    300 g
  • fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
    4 sprigs
  • coarse sea salt
    150 g
  • red wine
    120 g
  • bay leaf, dried
    1
  • clove
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 400 g

Sód 58531.4 mg
Białko 76.7 g
Kalorie 3202.8 kJ / 765.5 kcal
Tłuszcz 17.5 g
Błonnik 19.6 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Węglowodany 57.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...