Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g meat, sinew free, boneless, cut into pieces, partially frozen
- 300 g roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed
- 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 150 g coarse sea salt
- 120 g red wine
- 1 bay leaf, dried
- 1 clove
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 3202.8 kJ / 765.5 kcal
- Białko
- 76.7 g
- Węglowodany
- 57.2 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.9 g
- Błonnik
- 19.6 g
- Sód
- 58531.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spiked and spicy veggie juice
Brak ocen
Molten Lava Cake
45 min
Suet pastry with thyme
25 min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40 min
Classic Mashed Potatoes
50 min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Egg Drop Soup
45 min
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40 min
Thick and Creamy Custard
15min
Tuna Deviled Eggs
40 min
Southern Banana Pudding
4 Std. 45 Min