Urządzenia i Akcesoria
Meat Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
meat, sinew free, boneless cut into pieces, partially frozen300 g
-
roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt150 g
-
red wine120 g
-
bay leaf, dried1
-
clove1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
58531.4 mg
Białko
76.7 g
Kalorie
3202.8 kJ /
765.5 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
19.6 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
57.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Durian Snowskin Mooncake
Brak ocen
Sayur Asem
Brak ocen
Soy Braised Whole Chicken
Brak ocen
Japanese ramen noodles
1 godz.
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24 godz. 40 min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 godz. 20 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1 godz. 5 min
Gluten-free mini pizzas
2 godz.
Basic bread dough
5 min
Squid and Shrimp Risotto
1 godz.
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15 min