Urządzenia i Akcesoria
Meat Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
meat, sinew free, boneless cut into pieces, partially frozen300 g
-
roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt150 g
-
red wine120 g
-
bay leaf, dried1
-
clove1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
58531.4 mg
Białko
76.7 g
Kalorie
3202.8 kJ /
765.5 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
19.6 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
57.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional Kaiser rolls
26 godz. 35 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
Brak ocen
Steamed Pork Patty
Brak ocen
Double Pie Dough
Brak ocen
Rosé Cream Puff Pastry
3 godz. 30 min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Steaks with Mushroom Risotto
40 min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1 godz. 25 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15 min
Braised Eggs
Brak ocen