Urządzenia i Akcesoria
Polvorones de Día de Muertos
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
24 unidades
Składniki
-
120 g de nueces pecanas tostadas
-
85 g de azúcar
-
225 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
-
1 cucharadita de vainilla líquida
-
280 g de harina de repostería
-
¼ de cucharadita de sal
-
1 cucharada de azúcar glas
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidad
Sód
25.5 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
669 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Día de Muertos
8 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Pan de caja
2 godz. 15 min
Dreikönigsküchlein (Alemania)
3 godz.
Pan de soda con yogur y miel
1 godz.
Gelatina de Tequila
1 godz. 30 min
Bizcocho Streusel
2 godz.
Panqué cítrico de nata con glaseado de limón
1 godz. 25 min
Tzatziki (dip de yogur y pepino)
10 godz. 5 min
Tortas blandas de anís
1 godz. 20 min
Cóctel de limoncello y albahaca
30 min
Gominolas de jengibre, miel y limón
1 godz. 30 min
Arepa dominó
45 min
Pastas para té
1 godz.