
Urządzenia i Akcesoria
無麩質檸檬凍派
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 50 min
10 人份
Składniki
派皮
-
杏仁粉 ,烘焙用250 克
-
椰子麵粉40 克
-
鹽1 小撮
-
香草精1 茶匙
-
龍舌蘭糖漿100 克
-
椰子油 (多備一些抹油用)75 克
內餡
-
鮮奶油 (脂肪含量約35%) ,冷藏250 克
-
奶油乳酪190 克
-
煉乳340 克
-
新鮮黃檸檬汁120 克
-
黃檸檬皮屑1 大匙
-
黃檸檬 ,切片,約0.2-0.3公分厚½ 顆
-
藍莓50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
527 kcal /
2205 kJ
Białko
10.4 g
Tłuszcz
39.4 g
Węglowodany
37.5 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
19.3 g
Sód
140.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

無麩質料理生活
7 Przepisów
Tajwan
Tajwan