Urządzenia i Akcesoria
Fish Stock
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1315 g
Składniki
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)300 - 500 g
-
salt or to taste1 tsp
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns6
-
Spanish onions cut into pieces300 - 350 g
-
carrots peeled200 g
-
fennel bulb cut in 41
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1315 g
Sód
3636.4 mg
Białko
133.5 g
Kalorie
3942.5 kJ /
942.3 kcal
Tłuszcz
32.1 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
32.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Browned Pork Rice
Brak ocen
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40 min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Japanese ramen noodles
1 godz.
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6 godz. 10 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Taiwanese traditional Pork floss
1 godz. 40 min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15 godz.
Vegan Oyster Mushroom Soup
Brak ocen
Pickled watermelon rind
1 godz. 30 min