Urządzenia i Akcesoria
Fish Stock
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1315 g
Składniki
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)300 - 500 g
-
salt or to taste1 tsp
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns6
-
Spanish onions cut into pieces300 - 350 g
-
carrots peeled200 g
-
fennel bulb cut in 41
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1315 g
Sód
3636.4 mg
Białko
133.5 g
Kalorie
3942.5 kJ /
942.3 kcal
Tłuszcz
32.1 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
32.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger Coriander Steamed Fish
Pas d’évaluation
Singapore Curry Chicken Noodles
1h
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Pas d’évaluation
Coconut Dhal
Pas d’évaluation
Apple spaghetti with strawberry dressing
15min
Eggplant Stacks
1h 35min
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Pas d’évaluation
Lemonade
5min
Mushroom pâté
1h 15min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Three Egg French Omelet
30min
Collagen Soup Broth
8h 25min