Fish Stock
TM6 TM5 TM31

Fish Stock

(Brak ocen)

Składniki

  • 1500 g water
  • 300 - 500 g fish bones, cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)
  • 300 - 350 g Spanish onions, cut into pieces
  • ½ tsp salt
  • 2 dried bay leaves
  • 6 whole black peppercorns

Wartości odżywcze
na 1315 g
Kalorie
3942.5 kJ / 942.3 kcal
Białko
133.5 g
Węglowodany
32.3 g
Tłuszcz
32.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Błonnik
6.3 g
Sód
3636.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy