Urządzenia i Akcesoria
Fish Stock
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1315 g
Składniki
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)300 - 500 g
-
salt or to taste1 tsp
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns6
-
Spanish onions cut into pieces300 - 350 g
-
carrots peeled200 g
-
fennel bulb cut in 41
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1315 g
Sód
3636.4 mg
Białko
133.5 g
Kalorie
3942.5 kJ /
942.3 kcal
Tłuszcz
32.1 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
32.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basque Burnt Cheesecake
3 godz. 10 min
Lebanese-style hommus
13 godz. 15 min
Naturally Sweet Mango Sorbet
10 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Brak ocen
Spiralized Zucchini Bolognese
40 min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Meat Stock Paste
Brak ocen
Sweet potato pancakes with orange and strawberries (Diabetes)
45 min
Sweet potato muffins with walnuts
1 godz.
Red lentil and carrot patties with schug sauce
20 min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 godz. 10 min
Orange couscous with steamed salmon
35 min