Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g water
- 300 - 500 g fish bones, cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)
- 300 - 350 g Spanish onions, cut into pieces
- ½ tsp salt
- 2 dried bay leaves
- 6 whole black peppercorns
- Wartości odżywcze
- na 1315 g
- Kalorie
- 3942.5 kJ / 942.3 kcal
- Białko
- 133.5 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 32.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 3636.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hot and sour soup
20 min
Grated Potato Pancakes (TM5)
35 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Brak ocen
Low Carb Mushroom Gravy
45 min
Jack-O-Lantern Ice Cream Bowls
50 min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Brak ocen
Spiced meatball soup (Bakso)
Brak ocen
Boeuf bourguignon
1 godz. 30 min
Pumpkin soup
35 min
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
1 godz. 30 min
Seafood bisque
1 godz. 10 min
Honey loquat paste
1h