Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g water
- 300 - 500 g fish bones, cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)
- 300 - 350 g Spanish onions, cut into pieces
- ½ tsp salt
- 2 dried bay leaves
- 6 whole black peppercorns
- Wartości odżywcze
- na 1315 g
- Kalorie
- 3942.5 kJ / 942.3 kcal
- Białko
- 133.5 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 32.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 3636.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Strawberry Shortcake Waffle
Nessuna valutazione
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 godz.
Orange Dyed Eggs
55 Min
Yellow coloured eggs
Nessuna valutazione
Fish and prawn stock
20 min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 Std. 35 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
1 Std. 30 Min
Homemade Thai Iced Tea
10 min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 min
Thai Iced Tea
2sa 25 dk
Crispy Roast Pork Belly
4h 25min