Urządzenia i Akcesoria
Fish Stock
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1315 g
Składniki
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)300 - 500 g
-
salt or to taste1 tsp
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns6
-
Spanish onions cut into pieces300 - 350 g
-
carrots peeled200 g
-
fennel bulb cut in 41
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1315 g
Sód
3636.4 mg
Białko
133.5 g
Kalorie
3942.5 kJ /
942.3 kcal
Tłuszcz
32.1 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
32.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 min
Peeled Garlic
5 min
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15 min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 min
Oysters with Lime Granita
Brak ocen
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10 godz. 55 min
Mushrooms stuffed with onion ricotta
40 min
Rose Harissa
20 min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1 godz. 20 min