Tartelettes glacées aux fraises et biscuits type Oréo®

Tartelettes glacées aux fraises et biscuits type Oréo®

5.0 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
10 portions

Składniki

  • de sucre en poudre
    30 g
  • de biscuits Oréo®
    100 g
  • de fraises et quelques-unes pour la finition
    250 g
  • de sucre à confiture
    70 g
  • de jus de citron fraîchement pressé
    20 g
  • de biscuits Oréo® classiques (biscuits chocolat) (6 biscuits)
    60 g
  • de crème liquide 30-40% m.g. très froide
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 189.2 kcal / 791.8 kJ
Białko 1.4 g
Tłuszcz 11.9 g
Węglowodany 19.7 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 6.4 g
Sód 117.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...