Tartelettes glacées aux fraises et biscuits type Oréo®

Tartelettes glacées aux fraises et biscuits type Oréo®

4.7 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
10 portions

Składniki

  • 30 g de sucre en poudre
  • 100 g de biscuits Oréo®
  • 250 g de fraises et quelques-unes pour la finition
  • 70 g de sucre à confiture
  • 20 g de jus de citron fraîchement pressé
  • 60 g de biscuits Oréo® classiques (biscuits chocolat) (6 biscuits)
  • 300 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 117.2 mg
Białko 1.4 g
Kalorie 791.8 kJ / 189.2 kcal
Tłuszcz 11.9 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 6.4 g
Węglowodany 19.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...