
Urządzenia i Akcesoria
抹茶起司奶蓋紅豆冰
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
4 人份
Składniki
蜜紅豆
-
紅豆 ,泡水4小時,瀝乾50 克
-
水300 克
-
糖20 克
抹茶糖漿
-
糖45 克
-
抹茶粉1 大匙
-
水45 克
起司奶蓋
-
奶油乳酪 ,切塊140 克
-
冰糖粉50 克
-
帕瑪森起司 ,(起司粉)2 茶匙
-
鮮奶油50 克
組裝
-
冰塊400 克
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
1243 kcal /
5200.6 kJ
Białko
21.5 g
Tłuszcz
63.3 g
Węglowodany
154.3 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
36.4 g
Sód
562.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

消暑聖品
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan