柿子烧排骨
TM6 TM5

柿子烧排骨

4.4 (5 ocen)

Składniki

  • 500 克 猪肋排 ,切小块,约5厘米
  • 200 克 柿子 ,切块
  • 10 克 姜
  • 20 克 糖
  • 20 克 生抽
  • 15 克 老抽
  • 50 克 料酒
  • 120 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1236.3 kJ / 295.8 kcal
Białko
15.5 g
Węglowodany
15.5 g
Tłuszcz
22.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
0.5 g
Sód
559.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy