Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 猪肋排 ,切小块,约5厘米
- 200 克 柿子 ,切块
- 10 克 姜
- 20 克 糖
- 20 克 生抽
- 15 克 老抽
- 50 克 料酒
- 120 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1236.3 kJ / 295.8 kcal
- Białko
- 15.5 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 22.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 559.6 mg