Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 克 椰子油
- 100 克 花生醬
- ¼ 茶匙 片狀海鹽 ,多備1茶匙裝飾用(可省略)
- 270 克 成熟黃香蕉 ,去皮切塊
- 270 克 椰奶
-
100
克 龍舌蘭糖漿
lub 100 克 楓糖漿 - 10 克 無糖可可粉
- 10 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 塊
- Kalorie
- 819.2 kJ / 195.8 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 13.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 200.6 mg