Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 顆 洋蔥 ,切4塊
- 1 顆 紅甜椒 ,切丁,去皮
- 2 顆 番茄 ,切4塊
- 10 克 橄欖油
- 2 片 雞胸肉 ,切塊
- 1 大匙 番茄糊 ,(膏)
- 鹽
- 6 張 墨西哥薄餅皮
-
100
克 酸奶油
lub 希臘優格 無糖 - 100 克 切達乳酪 ,刨絲
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1390 kJ / 332 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 16 g