Urządzenia i Akcesoria
Glutenvrije quiche Lorraine
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 sneetjes
Składniki
Deeg
-
Gruyère kaas in stukken gesneden50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten75 g
-
glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien100 g
-
maïszetmeel50 g
-
koud water50 g
-
zout1 tl
Vulling
-
spek in blokjes150 g
-
eieren4
-
melk50 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Sód
575.7 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
1320.2 kJ /
315.5 kcal
Tłuszcz
24.8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenvrij bakken
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Koreaanse Fried Chicken
3 godz. 10 min
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Brak ocen
Champagne crème cake
Brak ocen
Zuivelvrije tzatziki
Brak ocen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Brak ocen
Yoghurtcake
1 godz. 40 min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Brak ocen
Bessenlikeur
30 min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Brak ocen
Taart van appelcrumble en meringue
2 godz.
Ovenschotel van aardappelen
1 godz. 30 min
Appel en citroen krans
50 min