Glutenvrije quiche Lorraine
TM6 TM5 TM31

Glutenvrije quiche Lorraine

(Brak ocen)

Składniki

Deeg

  • 50 g Gruyère kaas, in stukken gesneden
  • 75 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten
  • 100 g glutenvrij witte bloem, plus extra om te bestrooien
  • 50 g maïszetmeel
  • 50 g koud water
  • 1 tl zout

Vulling

  • 150 g spek, in blokjes
  • 4 eieren
  • 50 g melk
  • 100 g room, min. 30% vet
  • ¼ tl zout
  • 2 snuifjes gemalen peper

Wartości odżywcze
na 1 sneetje
Kalorie
1320.2 kJ / 315.5 kcal
Białko
9.5 g
Węglowodany
14.7 g
Tłuszcz
24.8 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Błonnik
1.6 g
Sód
575.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy