Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
Base
- 150 g di farina tipo 00
- 70 g di burro a pezzi
- 20 g di Parmigiano Reggiano
- 40 g di acqua
Ripieno
- 4 - 5 fette di pane bianco in cassetta
- 200 g di mozzarella, sgocciolata e a fette sottili
- 300 g di ragù di carne (vedere consigli)
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1484.8 kJ / 354.9 kcal
- Białko
- 15.9 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.7 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 250 mg
Alternatywne przepisy
Focaccia
6h
Besciamella
15min
Impasto base per pane
1h
Tiramisù
5h 20min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Frittelle di cavolo nero
30 Min
Verdure insaporite con salsa ai broccoli (TM6)
30 Min
Insalata di carote e ravanelli all'orientale (TM6)
20min
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2h 20 min
Passato di verdure; Minestrone di verdure con pasta (Bimby Friend)
45 min
Focaccia morbida
4 godz.
Purè di patate (TM6)
1h