Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
Base
- 150 g di farina tipo 00
- 70 g di burro a pezzi
- 20 g di Parmigiano Reggiano
- 40 g di acqua
Ripieno
- 4 - 5 fette di pane bianco in cassetta
- 200 g di mozzarella, sgocciolata e a fette sottili
- 300 g di ragù di carne (vedere consigli)
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1484.8 kJ / 354.9 kcal
- Białko
- 15.9 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.7 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 250 mg
Alternatywne przepisy
Purè di patate (TM6)
1小时
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2h 20 min
Purè di patate nature
55min
Filetto di manzo con peperonata
40min
Apple Cider Old Fashioned
50min
Ragù di carne alla bolognese
1小时 15 分钟
Stufato di manzo e verdure invernali
4 Std. 30 Min
Impasto base per pane
1小时
Gnocchi di ceci al ragù
1小时 15 分钟
Polenta bianca e salsiccia
1 Std. 30 Min
Torta di mele della nonna con Affettatutto Bimby®
2 Std.
Tagliatelle al ragù
1 Std. 10 Min