Torta salata con ragù
TM6

Torta salata con ragù

4.7 (3 oceny)

Składniki

  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi

Base

  • 150 g di farina tipo 00
  • 70 g di burro a pezzi
  • 20 g di Parmigiano Reggiano
  • 40 g di acqua

Ripieno

  • 4 - 5 fette di pane bianco in cassetta
  • 200 g di mozzarella, sgocciolata e a fette sottili
  • 300 g di ragù di carne (vedere consigli)

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
1484.8 kJ / 354.9 kcal
Białko
15.9 g
Węglowodany
28 g
Tłuszcz
20.6 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Błonnik
1 g
Sód
250 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy