Wersje kompatybilne
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pikante saus
- 2 rode paprika's, heel (ongeveer 300 g elk), zonder zaadjes, in stukken
- 1 ui, gehalveerd
- 3 knoflookteentjes
- 40 g olijfolie
- 2 - 3 Spaanse pepers, gedroogd (bijv. Vogeloog pepers)
- 10 g verse rozemarijn, alleen de naaldjes
- 1 tl currypoeder
- 10 g vers geperst citroensap
- 40 g honing
- 1 tl zout
- 2 - 3 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1 kip (ongeveer 1200-1500 g)
Aardappelen
- 500 g aardappelen, klein, ongeschild, schoongemaakt
- 10 g verse dille, grof gehakt
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukken
- 2 - 3 snuifjes zout
Korianderdip
- 10 g verse korianderbladeren
- 1 knoflookteentje
- 50 g mayonaise
- 50 g Griekse yoghurt
- 20 g vers geperst citroensap
- 2 - 3 snuifjes zout
- 2 - 3 snuifjes gemalen zwarte peper
Grillen en montage
- vers korianderblad, voor de garnering
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3003.3 kJ / 717.8 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 30.4 g
- Tłuszcz
- 45.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.3 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 796.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Brak ocen
Maïsbrood en cheddar muffins
Brak ocen
Mango, banaan en bosbessenpuree
Brak ocen
Boter plank met spinaziepesto
10min
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Brak ocen
Italiaanse brunch
1h 30min
Kurkuma schillen
Brak ocen
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Glühwein
15min
Gevulde veggieslakken
45min
Zalm met waterkerskorst
Brak ocen