Bubur Ikan Teri

Bubur Ikan Teri

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 porsi

Składniki

  • bawang putih
    15 g
  • minyak sayur
    10 g
  • air
    500 g
  • garam
    ¼ sdt
  • jamur shitake segar buang batangnya, iris
    50 g
  • wortel kupas dan potong dadu (sekitar 1 cm)
    50 g
  • nasi putih matang
    250 g
  • ikan teri
    120 g
  • seledri (seledri Cina) batangnya saja, dicincang
    20 g
  • bubuk lada putih (opcjonalnie) sedikit

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Sód 477.8 mg
Białko 12.2 g
Kalorie 1408.9 kJ / 336.7 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 4188.1 g
Węglowodany 57.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie