Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
TM6 TM5 TM31

Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes

(Brak ocen)

Składniki

Hartige mini kaaskoekjes

  • 4 gelatineblaadjes (ongeveer 4 g)
  • water, om te weken
  • 70 g aperitiefkoekje, plus extra om te bestrooien
  • 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden
  • 100 g room, min. 30% vet
  • 400 g roomkaas, (bijv. Philadelphia)
  • 1 - 2 snuifjes zoete paprikapoeder
  • gerookte zalm, in plakjes gesneden, voor de garnering (zie tip)
  • 2 - 3 sneetjes Serranoham
  • 50 - 80 g cocktailgarnalen, gekookt
  • rode bessen, vers, voor de garnering (opcjonalnie)
  • 3 - 4 kerstomaten, gesneden (2 mm)
  • 1 - 2 tl kaviaar (opcjonalnie)
  • verse gemengde kruiden, (bijv. basilicum, dille, bieslook...)

Aardbeien champagne

  • 100 g aardbeien, gehalveerd
  • 10 g suiker
  • 250 g Champagne
    lub 250 g mousserende witte wijn

Wartości odżywcze
na 9 stuks
Kalorie
11798.1 kJ / 2819.8 kcal
Białko
64.2 g
Węglowodany
89.6 g
Tłuszcz
229.4 g
Tłuszcz nasycony
126.1 g
Błonnik
4.3 g
Sód
3668.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy