Urządzenia i Akcesoria
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
9 stuks
Składniki
Hartige mini kaaskoekjes
-
gelatineblaadjes (ongeveer 4 g)4
-
water om te weken
-
aperitiefkoekje plus extra om te bestrooien70 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden40 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
roomkaas (bijv. Philadelphia)400 g
-
zoete paprikapoeder1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes gesneden, voor de garnering (zie tip)
-
Serranoham2 - 3 sneetjes
-
cocktailgarnalen gekookt50 - 80 g
-
rode bessen, vers (opcjonalnie) voor de garnering
-
kerstomaten gesneden (2 mm)3 - 4
-
kaviaar (opcjonalnie)1 - 2 tl
-
verse gemengde kruiden (bijv. basilicum, dille, bieslook...)
Aardbeien champagne
-
aardbeien gehalveerd100 g
-
suiker10 g
-
250 g mousserende witte wijnChampagne250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 9 stuks
Sód
3668.8 mg
Białko
64.2 g
Kalorie
11798.1 kJ /
2819.8 kcal
Tłuszcz
229.4 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
126.1 g
Węglowodany
89.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
140 jaar Vorwerk
16 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Mojito
5 min
Pistache Shake met Witte Chocolade
Brak ocen
Mini Burgers
Brak ocen
Vanille Yoghurt
Brak ocen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Brak ocen
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Brak ocen
Mediterrane paprika's
Brak ocen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Brak ocen
Gegrilde kaas met champignons
Brak ocen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min
Boemkool buffalo hapjes
35 min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Brak ocen