Urządzenia i Akcesoria
Champagne gelei
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
36 stuks
Składniki
-
suiker60 g
-
gelatinepoeder25 - 30 g
-
700 - 750 g mousserende witte wijnChampagne700 - 750 g
-
soda225 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
3.8 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
106.8 kJ /
25.5 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
140 jaar Vorwerk
16 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Peperkoekkoekjes
2 godz. 20 min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Driekoningentaart met pompoen
Brak ocen
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Brak ocen
Amandelpap
10 min
Turkse moussaka
1 godz. 10 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Brak ocen
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Brak ocen
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min
Lasagnerolletjes
1 godz.
Quiche met kool en broccoli
1 godz. 30 min