Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g suiker
- 25 - 30 g gelatinepoeder
-
700 - 750
g Champagne
lub 700 - 750 g mousserende witte wijn - 225 g soda
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 106.8 kJ / 25.5 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 3.8 mg