Champagne crème cake

Champagne crème cake

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
12 sneetjes

Składniki

Sponscake
  • eieren
    5
  • suiker
    150 g
  • vanillesuiker
    15 g
  • zout
    1 snuifje
  • half volkoren tarwebloem
    175 g
  • bakpoeder
    2 tl
  • warm water
    5 el
Champagne crème
  • gelatineblaadjes
    8
  • limoen sap en schil
    1
  • eierdooiers
    3
  • suiker
    150 g
  • Champagne
    200 g
    200 g mousserende witte wijn
  • room, elk type (van koemelk)
    300 g
  • druiven rood of wit
    250 g
  • citroen versgeperst sap
    1

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 sneetje

Białko 6.3 g
Kalorie 1196 kJ / 286 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 43.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...