Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
- 120 g room, 35% vet
- 20 g honing
- 140 g melkchocolade, in stukken
Macarons (de dag ervoor)
- 150 g poedersuiker, zelfgemaakt
- 150 g amandelpoeder
- 1 punt van een mes rode voedingskleurstof (in poeder)
- 4 eiwitten (120 g)
- 50 g water
- 150 g suiker
Afwerking (dezelfde dag)
- 80 g pure chocolade, in stukken
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 408.7 kJ / 97.8 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 11.2 g
- Tłuszcz
- 4.8 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Driekoningentaart met frangipane
50min
Gemalen ijs
5min
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Brak ocen
Aardbeien mille-feuille
5h
Halloween-worstvingers
1h
Bijentaart met glazuur
1 Std. 25 Min
Portugees crème brûlée
25 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35min
Kerstman macarons
3h 20 min
Chocoladetaart met sinaasappel
2 Std. 40 Min