Urządzenia i Akcesoria
Paashaas macarons
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 48 godz.
40 stuks
Składniki
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
-
room, 35% vet120 g
-
honing20 g
-
melkchocolade in stukken140 g
Macarons (de dag ervoor)
-
poedersuiker zelfgemaakt150 g
-
amandelpoeder150 g
-
rode voedingskleurstof (in poeder)1 punt van een mes
-
eiwitten (120 g)4
-
water50 g
-
suiker150 g
Afwerking (dezelfde dag)
-
pure chocolade in stukken80 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
1.6 g
Kalorie
408.7 kJ /
97.8 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paasmenu
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Brak ocen
Gestoomde pesto broodjes
Brak ocen
Hugo spritz
25 godz. 10 min
Champagne en pompelmoes sorbet
Brak ocen
Bananensticks met chocoladecoating
Brak ocen
Spookachtige pizza
Brak ocen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Worstmummies
Brak ocen
Flan van asperges met zeetong
Brak ocen
Driedubbele chocoladetaart
2 godz. 30 min
Kerstman macarons
3 godz. 20 min
Lactosevrije tiramisu
Brak ocen