Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
- 120 g room, 35% vet
- 20 g honing
- 140 g melkchocolade, in stukken
Macarons (de dag ervoor)
- 150 g poedersuiker, zelfgemaakt
- 150 g amandelpoeder
- 1 punt van een mes rode voedingskleurstof (in poeder)
- 4 eiwitten (120 g)
- 50 g water
- 150 g suiker
Afwerking (dezelfde dag)
- 80 g pure chocolade, in stukken
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 408.7 kJ / 97.8 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 11.2 g
- Tłuszcz
- 4.8 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kreplach
55 min
Lactosevrije milkshake
Brak ocen
Rabarber en gember gin fizz
336h 10min
Carnaval maskers
1 Std. 45 Min
Glutenvrije kerstfruitcake
Brak ocen
Pompoen vingers
Brak ocen
200-300 g ui glaceren
Brak ocen
Chocolade en banaan charlotte
Brak ocen
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Mexicaanse dip in laagjes
25 Min
Citroenmeringuetaart
2h 30min
Kerstman macarons
3 Std. 20 Min