Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ragout
- 30 g ulei de măsline
- 1 cățel de usturoi
- 50 g ceapă, feliată
- 50 g țelină, tăiată în bucăți (2 cm)
- 50 g morcov, tăiat în bucăți (2 cm)
- 50 g dovlecel, tăiat în bucăți (2 cm)
-
400
g sos de roșii
lub piure de roșii - 100 g apă
- 1 linguriță sare de mare, fină
- 5 frunze de busuioc proaspăt, plus pentru ornat
Paste
- 1000 g apă
- ½ linguriță sare de mare, fină
- 320 g paste (ex. penne)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1713 kJ / 407 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Sód
- 749 mg
Alternatywne przepisy
Paste cu Ragout de legume
45 min
Penne cu ton
30 min
Cuburi rumenite de carne de pui
15min
Budincă de griș
15min
Sos de legume pentru paste
40 min
Risotto cu ciuperci și spanac
55min
Prăjitură cu unt și piersici
2h 20min
Salată cu Halloumi
20 min
Paste cu pui, cu sos BBQ dulce
40 min
Paste Orecchiette cu pesto de avocado
35min
Supă cu tăieței
1h 30min
Nuggets de pui cu susan
40 min