Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 g hribi uscați
- 30 g apă
- 100 g ciuperci portobello, proaspete, tăiate grosier
- 50 g unt, rece, tăiat bucăți
- 60 g șalote, tăiate în jumătăți
- 120 g vin alb, sec
- 200 g supă de pui
- 125 g smântână lichidă pentru gătit, 18% grăsime
- 25 g făină
- 2 prize piper negru proaspăt măcinat
- ¼ - ½ linguriță sare
- Wartości odżywcze
- na 600 grame
- Kalorie
- 3309 kJ / 789 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 62 g
- Tłuszcz nasycony
- 49 g
- Błonnik
- 10.3 g
- Sód
- 1636 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Supă cu cartofi dulci, ardei roșu și fasole cannellini
35 min
Cotlete de miel la grătar cu sos de chilli și tamarin
55min
Pâine mediteraneană
5h 20min
Sos de ciuperci
20min
Curcan cu legume la borcan, cu orez
1h 10 min
Tort cu mascarpone și ciocolată
2 Std.
Înghețată cu alune de pădure
5h 20min
Milkshake Cheesecake de căpșune
Brak ocen
Inimioare
1h
Chifteluțe (gătite lent) în sos de roșii
3 godz. 40 min
Caramelizare 400-500 g ceapă
50 Min
Risotto cu ciuperci și spanac
55min