Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g ulei vegetal
lub 20 g ulei de măsline -
400 - 500
g ceapă galbenă, tăiată bucăți mai mari sau în felii (1 cm)
lub 400 - 500 g ceapă roșie, tăiată bucăți mai mari sau felii (1 cm) - 30 g apă
- 2 prize sare
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1264 kJ / 302 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 8.1 g
- Sód
- 428 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fasole cu șorici
1h 45min
Cartofi noi gătiți la aburi, cu ierburi aromate și usturoi
50min
Sushi cu somon afumat
1h 20 min
Budincă de griș
15min
Mămăligă tradițională
1h
Carpaccio de sfeclă roșie
Brak ocen
Cotlete de miel marinate, cu sos de porumb
Brak ocen
Mămăligă cremoasă
25 min
Cremă de portocale de Sevilla
15min
Fasole Pinto - rețeta de bază
Brak ocen
Ouă umplute
55min
Gulaș tradițional austriac, din carne de vită
4h