Urządzenia i Akcesoria
Grillet fisk og skaldyr
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portioner
Składniki
Citronsmør med urter og chili
-
persilleblade, friske5 g
-
tsk chili, tørret i flagerrød chili, frisk skåret i skiver1
-
smør i stykker120 g
-
olivenolie40 g
-
citronsaft, friskpresset10 g
-
salt2 - 3 knivspidser
Peber- og mandelsauce
-
mandler, uden skind30 g
-
stødt tasmansk bjergpeber drænet200 g
-
æblecidereddike10 g
-
honning20 g
-
salt2 - 3 knivspidser
Basilikum og yoghurtdip
-
basilikum, frisk kun blade4 - 5 kviste
-
fed hvidløg1
-
græsk yoghurt150 - 200 g
-
salt plus ekstra til krydderier4 - 6 knivspids
Grillning
-
havbras hele, renset og renset1
-
Rå blæksprutteringe200 - 300 g
-
rejer, hele, upillede400 - 500 g
-
cherrytomat
-
kammuslinger6 - 8
-
salt2 - 3 knivspidser
-
oliven til servering
-
kapers til servering
-
baguette i skiver, til servering
-
persilleblad, frisk hakket, til servering
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1366 mg
Białko
50 g
Kalorie
3078 kJ /
736 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
14 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sommer BBQ
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Gulerods- og sellerisuppe
45 min
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen