Urządzenia i Akcesoria
Beer Pickles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 20 min
4 jars
Składniki
-
black peppercorn divided3 tsp
-
mustard seeds divided2 tsp
-
dried dill divided2 tsp
-
red pepper flakes divided2 tsp
-
Lebanese cucumbers washed and ends removed (approx. 3-4)450 g
-
garlic cloves2
-
white vinegar225 g
-
lager beer170 g
-
water60 g
-
sugar115 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
589.2 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
714.5 kJ /
170.8 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
36.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Better with Beer
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Aperol Spritz®
10 min
Sweet Cucumber Pickles
48 godz. 20 min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
1 godz.
Lentil Hummus
10 min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15 min
Smoked Trout Dip
15 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Creamy Avocado Dip
10 min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 godz. 10 min