![Masa para pasta fresca Masa para pasta fresca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C5053AED-32E1-4A02-BA34-2328C56BEC08/Derivates/C932D501-D74A-4B51-A097-23A35F62250E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de harina
- 2 huevos (53-63 g cada uno)
- 1 cucharada de aceite de oliva extra virgen
- agua
- sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1049 kJ / 251 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.5 g
Alternatywne przepisy
Pan para hamburguesa
3h 20min
Masa de pasta fresca
1h
Masa sablé
10p
Baguette
3h 45min
Pan pita
1 Std. 40 Min
Pasta fresca de hierbas
25 Min
Salsa pomodoro
40p
Pasta fresca de betabel
25 Min
Ravioles de espinaca y requesón
40p
Pasta fresca de espinacas
25 Min
Pasta fresca básica
25 Min
Arroz para sushi
40p