Urządzenia i Akcesoria
Masa para pasta fresca
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porciones
Składniki
-
200 g de harina
-
2 huevos (53-63 g cada uno)
-
1 cucharada de aceite de oliva extra virgen
-
agua
-
sal
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
9 g
Kalorie
1049 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baguette
3 godz. 45 min
Hojaldre rápida
1 godz. 20 min
Masa de pasta fresca
1 godz.
Pan pita
1 godz. 40 min
Pasta fresca de betabel
25 min
Pasta fresca de espinacas
25 min
Pasta fresca básica
25 min
Masa sablé
10 min
Pan para hamburguesa
3 godz. 20 min
Salsa bechamel
15 min
Ravioles de espinaca y requesón
40 min
Pan pita
1 godz. 50 min