Urządzenia i Akcesoria
Masa para pasta fresca
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porciones
Składniki
-
200 g de harina
-
2 huevos (53-63 g cada uno)
-
1 cucharada de aceite de oliva extra virgen
-
agua
-
sal
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
9 g
Kalorie
1049 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pan pita
1 Std. 40 Min
Helado de vainilla
12 Std.
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y jitomate fresco
3 Std. 20 Min
Baguette
3 Std. 45 Min
Hojaldre rápida
1 Std. 20 Min
Glaseado blanco
2 Std.
Pasta fresca de betabel
25 Min
Pasta fresca de espinacas
25 Min
Pasta fresca básica
25 Min
Salsa blanca italiana
20 Min
Pizza Margarita
2 Std. 10 Min
Salsa bechamel
15 Min