![Haricots frits Haricots frits](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/61268437600508eee6336748ebfbce05/Derivates/168ae0f84c17c1704edf46a3090ddcb21c1e79b4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Haricots pinto
- 450 g de haricots pinto secs
- eau pour faire tremper
- 115 g d'oignons en morceaux
- 1 c. à thé de sel
- 1 c. à soupe d’origan séché
-
1
feuille de laurier fraîche (opcjonalnie)
lub 1 feuille de laurier déshydratée (opcjonalnie) - 1400 g de bouillon de légumes
Haricots frits
- 1 oignon blanc, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail (opcjonalnie)
- 15 g d'huile végétale
- ½ c. à thé de sel, selon le goût
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3544.7 kJ / 847.2 kcal
- Białko
- 49.3 g
- Węglowodany
- 148.9 g
- Tłuszcz
- 6.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 36.5 g
- Sód
- 957.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Burger sur le gril, pommes de terre rouges et mayonnaise à l'ail
1h 20min
Soupe de raviolis wonton au poulet
2 godz. 5 min
Baguettes au levain
15 godz.
Donuts sushi
Ninguna valoración
Fruits d'été, génoise et crème fouettée
Ninguna valoración
Pides aux trois fromages
1h 40 min
Tacos de poisson
45 dk
Kkwabaegi beignets torsadés
4h 10min
Glace cheesecake aux myrtilles
14h 35min
Buns vapeur et boisson végétale au soja
1 Std. 30 Min
Caviar d'aubergines (Zaalouk marocain)
50 dk
Sauce pour salade César
10min