Haricots frits

Haricots frits

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
4 portions

Składniki

Haricots pinto
  • de haricots pinto secs
    450 g
  • eau pour faire tremper
  • d'oignons en morceaux
    115 g
  • de sel
    1 c. à thé
  • d’origan séché
    1 c. à soupe
  • feuille de laurier fraîche (opcjonalnie)
    1
    1 feuille de laurier déshydratée
  • de bouillon de légumes
    1400 g
Haricots frits
  • oignon blanc coupé en morceaux
    1
  • gousse d'ail (opcjonalnie)
    1
  • d'huile végétale
    15 g
  • de sel selon le goût
    ½ c. à thé

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 847.2 kcal / 3544.7 kJ
Białko 49.3 g
Tłuszcz 6.4 g
Węglowodany 148.9 g
Błonnik 36.5 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 957.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...