Haricots frits

Haricots frits

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
4 portions

Składniki

Haricots pinto
  • 450 g de haricots pinto secs
  • eau pour faire tremper
  • 115 g d'oignons en morceaux
  • 1 c. à thé de sel
  • 1 c. à soupe d’origan séché
  • 1 feuille de laurier fraîche (opcjonalnie)
    1 feuille de laurier déshydratée
  • 1400 g de bouillon de légumes
Haricots frits
  • 1 oignon blanc coupé en morceaux
  • 1 gousse d'ail (opcjonalnie)
  • 15 g d'huile végétale
  • ½ c. à thé de sel selon le goût

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 957.9 mg
Białko 49.3 g
Kalorie 3544.7 kJ / 847.2 kcal
Tłuszcz 6.4 g
Błonnik 36.5 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 148.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...