Urządzenia i Akcesoria
Stout Beer Ice Cream Float
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
stout beer chilled, divided60 - 76 oz
-
sugar7 oz
-
egg yolks, from large eggs6
-
heavy cream12 oz
-
whole milk8 oz
-
inverted sugar (see Tip)1 ½ oz
-
vanilla extract2 tsp
-
salt¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
120 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1741.9 kJ /
416.3 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Number Cake
2 godz.
Dalgona Coffee Classic (Korean coffee)
10 min
Brazilian Limeade
10 min
Cantaloupe Seed Horchata
5 min
Maple Spiced Sweet Cream Coffee
30 min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
1 godz. 30 min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1 godz. 20 min
Kid-Size Pizzas
1 godz. 20 min
Peach Hand Pies
1 godz. 50 min
Go-To Pizza Dough
1 godz.
Thin Crust Pizza Dough
2 godz. 30 min