Stout Beer Ice Cream Float

Stout Beer Ice Cream Float

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 godz. 45 min
6 portions

Składniki

  • stout beer chilled, divided
    60 - 76 oz
  • sugar
    7 oz
  • egg yolks, from large eggs
    6
  • heavy cream
    12 oz
  • whole milk
    8 oz
  • inverted sugar (see Tip)
    1 ½ oz
  • vanilla extract
    2 tsp
  • salt
    ¼ tsp

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 416.3 kcal / 1741.9 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 19.5 g
Węglowodany 40.3 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 11.1 g
Sód 120 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...