Urządzenia i Akcesoria
Rødbedecarpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 portioner
Składniki
-
rødbeder små, skrællet (se tip)450 g
-
courgetter skåret i stykker (5 cm lang)380 g
-
frisk mozzarella drænet, skåret i stykker380 g
-
ekstra jomfruolivenolie til støvregn
-
salt eller efter smag1 knivspids
-
sort peber, stødt eller efter smag1 knivspids
-
basilikumblade revet, til pynt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
485 mg
Białko
16 g
Kalorie
975 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blinis
Brak ocen
Rødbedesalat
10 min
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen