Crepes integrais recheados com ricota e espinafre

Crepes integrais recheados com ricota e espinafre

4.7 3 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
10 unidades

Składniki

  • dentes de alho
    2
  • azeite de oliva extra virgem
    30 g
  • espinafre somente as folhas
    250 g
  • ricota
    300 g
  • sal
    2 c. chá de
  • pimenta do reino preta em pó moída
    2 pitadas de
  • leite integral ou desnatado
    500 g
  • ovos
    2
  • farinha de trigo integral
    230 g
  • manteiga sem sal em temperatura ambiente, mais q. b. para untar
    20 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidade

Sód 549.5 mg
Białko 9.4 g
Kalorie 965.4 kJ / 230.7 kcal
Tłuszcz 11.6 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 21.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...