Ovos Benedict

Ovos Benedict

2.9 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
2 porções

Składniki

  • ovos inteiros, com casca e gelados
    2
  • água até atingir a marca de 1 litro do copo
  • água
    10 g
  • suco de limão
    20 g
  • manteiga
    175 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • gemas de ovos
    4
  • pimenta do reino preta moída
    2 pitadas de
  • pão brioche tostadas
    2 fatias de
  • filé de salmão defumado
    6 fatias de
  • dill fresco picado
    1 c. chá de
  • cebolinha francesa picada
    1 c. chá de

Wartości odżywcze na 1 porção

Kalorie 1754 kcal / 7338.5 kJ
Białko 76 g
Tłuszcz 155.9 g
Węglowodany 17.2 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 79.2 g
Sód 3631.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...