Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 根 葱 ,切段
- 5 克 姜 ,切片
- 10 克 油
- ½ 只 鸭 ,切大块,提前汆烫备用(400克左右)
- 1300 克 水
- 100 克 干虫草花
- 1 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1036.5 kJ / 247.8 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 1.4 g
- Tłuszcz
- 19.8 g
- Błonnik
- 0.2 g