Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 土豆 ,去皮,切成能放入进料口的半圆状
- 1200 克 水
- 7 克 盐
- 1 茶匙 花椒 ,约1克
- 适量 矿泉水 ,冲凉冷却用
- 2 瓣 蒜头
- 15 克 生抽
- 10 克 醋
- 50 克 油辣子
- 适量 葱 ,切末
- 适量 香菜 ,切末
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1490 kJ / 356.5 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 41.9 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 2099 mg