Urządzenia i Akcesoria
Fatayer met kaas en munt
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 stuks
Składniki
Deeg
-
volle melk250 g
-
olijfolie80 g
-
1 ½ tl gedroogde gist, (6 g)verse gist15 g
-
broodbloem en een beetje voor het werkblad350 g
-
kristalsuiker15 g
-
zout1 tl
Vulling
-
verse munt fijngehakt10 g
-
pecorino50 g
-
roomkaas75 g
-
komijnzaad zwart1 ½ tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
6 g
Kalorie
921.2 kJ /
220 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
23.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ramadan
20 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Groentepannenkoekjes
20 min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Brak ocen
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Brak ocen
Amarant cacao balletjes
Brak ocen
Soefganiots
2 godz.
Gozleme
1 godz. 40 min
Stoofpot van linzen
2 godz. 35 min
Ezogelin Soep
1 godz. 5 min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 godz.
Batbout met kaas
30 min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 godz. 40 min
Harira
7 godz.