Urządzenia i Akcesoria
Fatayer met kaas en munt
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 stuks
Składniki
Deeg
-
volle melk250 g
-
olijfolie80 g
-
1 ½ tl gedroogde gist, (6 g)verse gist15 g
-
broodbloem en een beetje voor het werkblad350 g
-
kristalsuiker15 g
-
zout1 tl
Vulling
-
verse munt fijngehakt10 g
-
pecorino50 g
-
roomkaas75 g
-
komijnzaad zwart1 ½ tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
6 g
Kalorie
921.2 kJ /
220 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
23.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ramadan
20 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Tunesische Chorba
45 min
Pizza lahmacun a la Turk
1 godz.
Vegan mini cheesecakes
4 godz. 30 min
Citroen en yoghurt dessert
3 godz. 15 min
Brownies
50 min
Falafel met rode bieten hummus
20 min
Gazellehoorns
1 godz.
Pastilla met kip
1 godz. 10 min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 godz.
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 godz. 40 min