Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- 250 g volle melk
- 80 g olijfolie
-
15
g verse gist
lub 1 ½ tl gedroogde gist (6 g) - 350 g broodbloem en een beetje voor het werkblad
- 15 g kristalsuiker
- 1 tl zout
Vulling
- 10 g verse munt, fijngehakt
- 50 g pecorino
- 75 g roomkaas
- 1 ½ tl komijnzaad, zwart
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 23.4 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pulled barbecue jackfruit
25min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Avocadosap met dadels
5min
Batbout met kaas
30min
Harira
7h
Pizza lahmacun a la Turk
1h
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 godz. 5 min
Gozleme
1 godz. 40 min
Drie kaas pides
1 godz. 40 min
Cheesecake
1h 30min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 godz. 40 min
Noten bolognese
35min