Urządzenia i Akcesoria
Saleuri cu bacon și ceapă
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 bucăți
Składniki
-
bere de ghimbir (ex. bere din grâu)300 g
-
drojdie proaspătă40 g
-
zahăr10 g
-
făină550 g
-
sare1 linguriță
-
ceapă prăjită, gata preparată150 g
-
piper cayenne, măcinat1 linguriță
-
rozmarin uscat, mărunțit1 linguriță
-
sos Worcestershire2 stropi
-
bacon afumat16 felii
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 bucată
Sód
360.8 mg
Białko
9 g
Kalorie
1217 kJ /
291 kcal
Tłuszcz
14.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Legume murate
Brak ocen
Batoane cu zmeură
40 min
Soufflé de ciocolată cu portocală
Brak ocen
Bugeri vegani
Brak ocen
Pere cu sirop de portocale
Brak ocen
Pui picant cu orez cu lapte de cocos
1 godz. 25 min
Salată de ouă în cuib crocant de Paște
Brak ocen
Sirop de zmeură
Brak ocen
Muștar dulce de caise
Brak ocen
Ceai cu cardamom și gheață
10 min
Pandișpan cu portocale roșii și Campari, la aburi
1 godz. 45 min
Prăjitură cu migdale
50 min