Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 2 瓣 蒜头 ,切片
- 80 克 洋葱 ,切丝
- 120 克 五花肉 ,切薄片
- 50 克 韩式辣椒酱
- 250 克 水
- 1 克 盐
- 120 克 韩式泡菜 ,切段
- 20 克 料酒
- 250 克 短粳米 ,洗净沥干后约重340克
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2644.6 kJ / 632.1 kcal
- Białko
- 12.3 g
- Węglowodany
- 76.3 g
- Tłuszcz
- 29.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 799.7 mg