Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 克 牛奶
- 100 克 糯米粉
- 20 克 玉米淀粉
- 60 克 细砂糖
- 120 克 低筋面粉
- 3 克 泡打粉
- 15 克 葵花籽油
- 2 颗 鸡蛋(每颗约53-63克)
- 500 克 水 ,蒸煮用
- 200 克 芋头 ,荔浦芋头,去皮切块
- 50 克 紫薯 ,去皮切块
- 20 克 黄油
- Wartości odżywcze
- na 1 块(pc)
- Kalorie
- 1808.2 kJ / 432.2 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 79.7 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 94.1 mg