Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 40 克 新鲜香菇 ,切约0.5厘米丁
- 40 克 蘑菇 ,切约0.5厘米丁
- 40 克 蟹味菇 ,切约0.5厘米丁
- 40 克 新鲜羊肚菌 ,切约0.5厘米丁
- 300 克 水
- 10 克 蚝油
- 10 克 生抽
- 3 克 糖
- 250 克 短粳米 ,洗净沥干后约重340克
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1586.3 kJ / 379.1 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 70.1 g
- Tłuszcz
- 7.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 221.2 mg