菌菇烩饭
TM6

菌菇烩饭

2.6 (8 ocen)

Składniki

  • 20 克 油
  • 40 克 新鲜香菇 ,切约0.5厘米丁
  • 40 克 蘑菇 ,切约0.5厘米丁
  • 40 克 蟹味菇 ,切约0.5厘米丁
  • 40 克 新鲜羊肚菌 ,切约0.5厘米丁
  • 300 克 水
  • 250 克 短粳米 ,洗净沥干后约重340克
  • 10 克 蚝油
  • 10 克 生抽
  • 3 克 糖

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1586.3 kJ / 379.1 kcal
Białko
7.4 g
Węglowodany
70.1 g
Tłuszcz
7.4 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Błonnik
1 g
Sód
221.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy