Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g taze maydanoz, sadece yaprakları
- 1 diş sarımsak, dörde bölünmüş
- 30 g zeytinyağı, 1.5 yk ekstra zeytinyağı
-
100
g taze porçini mantarı, küçük boy, dilimlenmiş (1 cm)
lub 30 g kurutulmuş porcini mantarı, 20 dk ılık suda bekletilmiş, süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş - 100 g kültür mantarı, ince dilimlenmiş (1 cm)
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 1200 g su
- 300 g tagliatelle makarna (yumurtalı uzun kuru makarna)
- 1 - 2 tutam taze toz karabiber, damak tadına göre
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1659 kJ / 396 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Çikolatalı Fondan
40min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2 Std.
Spagetti Carbonara
40min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 godz. 5 min
Midyeli Penne
1 godz. 5 min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45min
Buharda pişmiş karides
15 Min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 Min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 Min
Taze İç Bakla Humusu
50 Min
Badem ve Yaban Mersinli Muffinler
50 Min