Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g taze maydanoz, sadece yaprakları
- 1 diş sarımsak, dörde bölünmüş
- 30 g zeytinyağı, 1.5 yk ekstra zeytinyağı
-
100
g taze porçini mantarı, küçük boy, dilimlenmiş (1 cm)
lub 30 g kurutulmuş porcini mantarı, 20 dk ılık suda bekletilmiş, süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş - 100 g kültür mantarı, ince dilimlenmiş (1 cm)
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 1200 g su
- 300 g tagliatelle makarna (yumurtalı uzun kuru makarna)
- 1 - 2 tutam taze toz karabiber, damak tadına göre
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1659 kJ / 396 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Mantarlı Risotto
40 min
İşkembe Çorbası
1sa 20 dk
Haşlanmış Pirinç
25 min
Vegan Burger
1h 10 min
Dondurulmuş Meyveli Sorbe
10min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3sa 15 dk
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1h 10 min
Ton Balıklı Sebze Noodle
Brak ocen
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1 godz. 5 min
Midyeli Penne
1 godz. 5 min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 min
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 min