Porçini Mantarlı Tagliatelle
TM6 TM5 TM31

Porçini Mantarlı Tagliatelle

4.3 (8 ocen)

Składniki

  • 20 g taze maydanoz, sadece yaprakları
  • 1 diş sarımsak, dörde bölünmüş
  • 30 g zeytinyağı, 1.5 yk ekstra zeytinyağı
  • 100 g taze porçini mantarı, küçük boy, dilimlenmiş (1 cm)
    lub 30 g kurutulmuş porcini mantarı, 20 dk ılık suda bekletilmiş, süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş
  • 100 g kültür mantarı, ince dilimlenmiş (1 cm)
  • 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
  • 1200 g su
  • 300 g tagliatelle makarna (yumurtalı uzun kuru makarna)
  • 1 - 2 tutam taze toz karabiber, damak tadına göre

Wartości odżywcze
na 1 porsiyon
Kalorie
1659 kJ / 396 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
54 g
Tłuszcz
13 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy