Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chocolate con leche para postres en trozos
- 50 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 50 g de azúcar
- 10 g de azúcar vainillado
- 130 g de mantequilla de cacahuete
- 1 pellizco de sal (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 615 kJ / 147 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 12.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trufas crocanti
2 Std. 30 Min
Bocaditos de chocolate blanco y caramelo salado
1 Std. 30 Min
Helado de gianduja
8h 15min
Galletas de caramelo
40min
Tarta de queso y chocolate al vapor
1 Std.
Flanes de parmesano caramelizados
5 Std. 25 Min
Almendra caramelizada
10 Min
Cóctel de invierno
Pas d’évaluation
Torta Oreo®
2 Std. 25 Min
Natillas de chocolate
1 Std. 20 Min
Crema de galletas al caramelo
4h 15min
Natillas de coco y chocolate sin lactosa (Espesar)
15 Min