Minipanettone de jengibre y arándanos

Minipanettone de jengibre y arándanos

3.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
12 unidades

Składniki

  • 30 g de jengibre confitado
  • 60 g de arándanos rojos deshidratados
  • 30 g de leche
  • 1 cucharada de levadura de panadería deshidratada
  • 370 g de harina de fuerza (y algo más para enharinar)
  • 5 huevos (L)
  • 70 g de azúcar
  • 1 cucharadita de sal
  • 170 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 228.8 mg
Białko 6.9 g
Kalorie 1223 kJ / 292 kcal
Tłuszcz 14.2 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 35.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...