Urządzenia i Akcesoria
Musztarda estragonowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
300 g
Składniki
-
30 g estragonu, świeżego tylko liście
-
100 g białej gorczycy
-
½ łyżeczki kurkumy, suszonej, mielonej
-
120 g wody120 g wina musującego, typu Prosecco
-
100 g białego octu balsamicznego
-
25 g cukru
-
25 g miodu
-
10 g soli
-
1 łyżeczka estragonu, suszonego
-
1 łyżka oleju
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 15 g
Sód
196.9 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
227.2 kJ /
54.3 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Comber z sarny (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z knedlami, dynią, sosem grzybowym i żurawinowym chutneyem
2 godz. 30 min
Marynowane spiralizowane marchewki (TM5)
30 min
Lody waniliowe z oliwą, solą i czerwonym pieprzem
12 godz.
Śródziemnomorski chleb twarogowy na zakwasie
16 godz. 40 min
Lutenica
1 godz. 50 min
Crème fraîche
16 godz. 10 min
Chleb jogurtowy na długiej fermentacji
14 godz. 50 min
Dyniowy chleb na zakwasie
18 godz. 20 min
Kombucha
192 godz. 30 min
Sos duński
15 min
Chleb litewski na miodzie
30 godz.
Syrop korzenno-herbaciany do kawy (Chai syrup)
45 min