Urządzenia i Akcesoria
Musztarda estragonowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
300 g
Składniki
-
30 g estragonu, świeżego tylko liście
-
100 g białej gorczycy
-
½ łyżeczki kurkumy, suszonej, mielonej
-
120 g wody120 g wina musującego, typu Prosecco
-
100 g białego octu balsamicznego
-
25 g cukru
-
25 g miodu
-
10 g soli
-
1 łyżeczka estragonu, suszonego
-
1 łyżka oleju
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 15 g
Sód
196.9 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
227.2 kJ /
54.3 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Śródziemnomorski chleb rozmarynowy
1 godz. 55 min
Pieczona ryba masala
1 godz. 15 min
Chutney z czerwonej cebuli i jeżyn
6 godz. 50 min
Buraki z orzechowym sosem miso i sałatką z ziół
1 godz. 10 min
Piersi z kaczki (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z kiszoną czerwoną kapustą i purée z selera
1 godz. 35 min
Wolno gotowane ossobuco z szafranowym risotto (z osłoną noża miksującego)
4 godz. 30 min
Herbaciane żeberka z warzywami, ryżem i sosem
7 godz. 40 min
Pikantny dżem chili
35 min
Przyprawa do potraw z dyni
5 min
Łatwe i szybkie kiszone warzywa
49 godz. 20 min
Ser labneh z ziołami w oliwie
85 godz. 25 min
Pieczone pomidorki w zalewie miodowo-rozmarynowej
45 min