Urządzenia i Akcesoria
Musztarda estragonowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
300 g
Składniki
-
30 g estragonu, świeżego tylko liście
-
100 g białej gorczycy
-
½ łyżeczki kurkumy, suszonej, mielonej
-
120 g wody120 g wina musującego, typu Prosecco
-
100 g białego octu balsamicznego
-
25 g cukru
-
25 g miodu
-
10 g soli
-
1 łyżeczka estragonu, suszonego
-
1 łyżka oleju
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 15 g
Sód
196.9 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
227.2 kJ /
54.3 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Śródziemnomorski chleb rozmarynowy
1 godz. 55 min
Szybka konfitura z cytrusów
1 godz. 30 min
Konfitura z pieczonych buraków z pomarańczą
2 godz. 30 min
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1 godz. 15 min
Orientalny chutney z moreli
1 godz. 30 min
Przyprawa do potraw z dyni
5 min
Słodka musztarda morelowa
55 min
Jabłka w syropie (do ciast i deserów)
45 min
Dżem z suszonych fig i moreli
40 min
Konfitura z dyni
40 min
Agrestowy chutney
40 min
Dżem z dyni z jabłkiem i mango
1 godz. 30 min