Urządzenia i Akcesoria
Tunesische Chorba
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
-
ui doormidden gesneden1
-
knoflookteentjes2
-
verse koriander met stengels (waarvan 4 gehakt)14 takjes
-
olijfolie20 g
-
karwij, gemalen1 afgestreken tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 afgestreken tl
-
Ras el Hanout1 afgestreken tl
-
kippenborstfilet in reepjes gesneden200 g
-
tomaat gesneden in dobbelstenen1
-
tomatenpuree30 g
-
zout½ tl
-
water800 g
-
gerstgriesmeel tchicha type (zie tips)250 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt200 g
-
citroensap (opcjonalnie)10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
471 mg
Białko
31 g
Kalorie
2705 kJ /
638.8 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
104.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ramadan
20 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Chocoladeroomijs
12 godz.
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 godz. 30 min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 min
Balletjes met dadels en noten
Brak ocen
Paëlla
50 min
Lactosevrije luikse wafels
Brak ocen
Avocadosap met dadels
5 min
Taart met peer en brie
1 godz. 10 min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 godz.
Japanse Ramen Noedelsoep
1 godz. 40 min
Vegan baklava
Brak ocen
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 godz.