Urządzenia i Akcesoria
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
hearts of romaine lettuce leaves halved to fit in feeder tube5 oz
-
Bosc pears or similar, halved, cored and stems removed21 ½ oz
-
walnut oil1 tbsp
-
crumbled blue cheese divided4 oz
-
toasted hazelnuts chopped, divided2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
460.9 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
1369.5 kJ /
327.3 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 20 min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 godz. 15 min
Temaki Sushi
1 godz.
Vegetarian Pizza
Brak ocen
Caprese Egg White Omelet
20 min
Coconut and Papaya Popsicles
4 godz. 10 min
Watermelon Lime Popsicles
6 godz. 10 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Crostini with Stuffed Anaheim Peppers and Mayonnaise
2 godz. 5 min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 min