Urządzenia i Akcesoria
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
hearts of romaine lettuce leaves halved to fit in feeder tube5 oz
-
Bosc pears or similar, halved, cored and stems removed21 ½ oz
-
walnut oil1 tbsp
-
crumbled blue cheese divided4 oz
-
toasted hazelnuts chopped, divided2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
460.9 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
1369.5 kJ /
327.3 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot, Feta and Mint Salad
40 min
Keto Mushroom Gravy
45 min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 min
Crackers from Kale Juice Pulp
45 min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 min
Cutter Beet Carpaccio
Brak ocen
Virgin Apple Cider Old Fashioned
50 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 godz. 15 min
Best Keto Fat Bread
1 godz.
Pasta Alfredo with mushrooms
40 min
Caprese Egg White Omelet
20 min