Urządzenia i Akcesoria
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
hearts of romaine lettuce leaves halved to fit in feeder tube5 oz
-
Bosc pears or similar, halved, cored and stems removed21 ½ oz
-
walnut oil1 tbsp
-
crumbled blue cheese divided4 oz
-
toasted hazelnuts chopped, divided2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
460.9 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
1369.5 kJ /
327.3 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Dongpo Pork
Brak ocen
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Snapper with Spiced Oil
25 min
Whole Chicken with Ratatouille
1 godz.
Seafood Rice
Brak ocen
Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime
35 min
Steamed Shrimp
20 min
Chicken Drumettes with Beer Sauce
55 min
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1 godz. 30 min
Chocolate Nice Cream
2 godz. 5 min
Digestive Bliss
5 min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Brak ocen