Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
5-Second Rainbow Salad
5 min
Confectioners Sugar
5 min
Spicy Zucchini Noodles
10 min
Brown Sugar Baked Beans
45 min
Beer Pickles
24 godz. 20 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Sweet Potato Oatmeal Bars
55 min
Everything Bagel Dip
10 min
One Pot Ravioli Soup
30 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 min
Coffee Shop Egg Bites
50 min