Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2 godz. 15 min
Steamed Rice
25 min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Brak ocen
Vegan Bolognese
50 min
Spiralized Skirt Steak Salad
35 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Charoset
10 min
Honey Glazed Carrots
30 min
Folded Herb Bread
Brak ocen
Caprese Egg White Omelet
20 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min