Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
U.S. Digital Flipbook #2
2 godz.
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
Festive Baguette
3 godz. 45 min
Orange Dyed Eggs
55 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Coconut Chai Green Smoothie
4 godz. 5 min
Spooky Spaghetti and Meatballs
1 godz. 25 min
Two Second Breakfast
5 min
Banana Bread (Brown Sugar)
1 godz. 30 min
Oatmeal
15 min