Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Brak ocen
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5 min
Basil Peach Sorbet
10 min
Cheese Arepas
50 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 min