Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Confectioners Sugar
5 min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1 godz. 30 min
Southern Coleslaw
15 min
Zoodles with Broccoli Pesto
30 min
Garlic (Skin) Salt
1 godz. 55 min
Pumpkin Seed Pesto
10 min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min