Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Raspberry and Basil Sangria
Brak ocen
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Chunky Guacamole
10 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Beer Pickles
24 godz. 20 min
Herb Leek Phyllo Triangles
1 godz. 20 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Basil Peach Sorbet
10 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min