
Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
67.9 kcal /
284 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
5.1 g
Węglowodany
1.6 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
40 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 min
Basic Quinoa
35 min
Peeler Sweet Potato Casserole (Metric)
1 godz. 20 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Peanut Butter Ice Cream
8 godz. 20 min
Basil Peach Sorbet
10 min
Texas Cornbread
35 min
Tinga de Pollo
40 min
Berry Dream (TM6)
10 min