
Urządzenia i Akcesoria
草莓夾心蛋糕
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
8 片
Składniki
海綿蛋糕
-
葵花油 ,塗抹用
-
蛋4 顆
-
糖120 克
-
天然香草精1 茶匙
-
麵粉120 克
-
泡打粉1 茶匙
-
鹽1 小撮
草莓片
-
新鮮草莓 ,挑選最漂亮的裝飾用, 整顆或切半或切¼100 克
-
新鮮草莓400 克
打發鮮奶油
-
糖50 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30%) ,冷藏500 克
組裝
-
杏仁利口酒4 大匙
Wartości odżywcze na 1 片
Kalorie
413.8 kcal /
1731.4 kJ
Białko
6.3 g
Tłuszcz
25.7 g
Węglowodany
40.1 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Sód
123.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

莓好派對
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan