草莓夾心蛋糕

草莓夾心蛋糕

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
8 片

Składniki

海綿蛋糕
  • 葵花油 ,塗抹用
  • 4 顆
  • 120 克
  • 天然香草精
    1 茶匙
  • 麵粉
    120 克
  • 泡打粉
    1 茶匙
  • 1 小撮
草莓片
  • 新鮮草莓 ,挑選最漂亮的裝飾用, 整顆或切半或切¼
    100 克
  • 新鮮草莓
    400 克
打發鮮奶油
  • 50 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30%) ,冷藏
    500 克
組裝
  • 杏仁利口酒
    4 大匙
    4 大匙 蘭姆酒

Wartości odżywcze na 1 片

Kalorie 413.8 kcal / 1731.4 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 25.7 g
Węglowodany 40.1 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 15.2 g
Sód 123.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...