Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů čerstvého zázvoru, na tenké plátky
- 1 stroužek česneku
- 15 gramů oleje
- 2 čajové lžičky kari
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
- 1 čajová lžička mletého koriandru
- 1 konzerva kokosového mléka (400 gramů)
- 150 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 400 gramů květákových růžiček
- 100 gramů mražených špenátových listů, rozmražených, vymačkaných, nahrubo nakrájených (viz Tip)
- 2 kuřecí prsa (450–500 g), na kousky (cca 3 cm)
- 1 červenou papriku (cca150 g), na kousky (2–3 cm)
- 2 jarní cibulky, na jemné plátky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1669 kJ / 399 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 981 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Horní kuřecí stehna pečená na zelí
1 godz. 10 min
Mexický quinoa salát
30 min
Bezlepkové mandlovo-proteinové housky
1h 30 min
Kari coleslaw
10 Min
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25 Min
Sušenková bábovka s čokoládou (bez lepku)
35 min
Tandoori marináda
10 Min
Kari ze špičatého zelí
35 min
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek (TM6)
15 min
Hrušky a sýr s modrou plísní s lískovými ořechy (TM6)
15 min
Špenátovo-bazalková polévka s nudlemi
35 min
Panna cotta s borůvkami
6h 30min